Forretningsvendte app til detail, retail, håndværk mfl.
 

forretningsvendte apps

Det kræver forretningsforståelse at bygge gode forretningsvendte og forretningskritiske apps. For os betyder forretningsforståelse, at vi sætter en ære i at lære jeres virksomhed at kende. Hvordan tjener I penge? Hvordan fungerer jeres værdikæder? Hvilke processer skal vi være med til at understøtte og udbygge? Hvor er I på vej hen?

Vi skal lytte og forstå jeres udfordringer og problemstillinger inden for det område, som I arbejder med. Kun på den måde kan vi hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger om de løsninger, der skal udvikles. Det hele handler om at få vores fælles kompetancer til at mødes, så det giver værdi for jeres forretning.  

En app er et lille program. Den kører på en lille skærm med et par elegante og velplacerede skærmbilleder der kun gør det mest nødvendige. Det ser nemt ud. Hvor svært kan det være?   

En god forretningsvendt app er mere end dét der lige møder øjet. Her ser man kun toppen af isbjerget og den mindste del af arbejdet. Der er arbejdet hårdt for at det skal se let ud, og være intuitivt at bruge. Jo større organisationen er og jo flere systemer der skal integreres til, jo mere tid er der brugt på at kommunikere, analysere, beskrive og bygge den del der ligger under vandoverfladen. 

Men vi har prøvet det før. Vi er gode til at bygge forretningsvendte apps der bruges af virksomhedens kunder eller ansatte. Vi har oparbejdet den erfaring der skal til, at kunne levere en app til jeres forretning.

Husk at vi hjælper jer gerne i gang med lidt gratis rådgivning. Også selvom I ender med at finde de nødvendige kompetencer et andet sted.